Ortopedski i specijalni jastuci

MEMORY FOAM COMPACT JASTUK

Jastuk od visokoelastične memorijske pjene koji se prilagođava obliku tijela. Visokoelastična pjena razvijena je za potrebe NASA-e i ima jedinstvena svojstva da se bez obzira na opterečenje uvijek vraća u prvobitno stanje. Presvlaka od pliša zbog svoje mekoće, još više povećava pozitivna svojstva jastuka.

Dimenzija: 41x71

LATEX ANATOM COMPACT JASTUK

Jezgra jastuka specijalno je anatomski oblikovan lateks koji je elastičan te se prilagodi obliku glave i time joj pruža udoban osjećaj i pravilan oslonac. Nakon opterečenja vrati se u prvobitan oblik. Lateks je prozračan, ne zadržava toplinu i onemogučuje razvoj bakterija. Prošivena presvlaka punjena je pamukom te se može prati. Samu jezgru jastuka nije dozvoljeno prati, već nekoliko puta godišnje dobro prozračiti. OPREZ! NE NA SUNCU.

Dimenzija: 40x60LATEX TRIS COMPACT JASTUK

Jastuk s odvojivom presvlakom ima uložak koji se sastoji od tri sloja mekanog, prilagodljivog i izuzetno kvalitetnog VITA TALALAY LATEKSA. Dijelovi se mogu proizvoljno oduzimati ili dodavati i na taj način visinu jastuka prilagođavamo svojim potrebama. Gornji sloj ergonomski je oblikovan te se idealno prilagođava obliku glave. Budući da milijuni pora u strukturi jastuka omogućavaju kruženje zraka, jastuk je prozračan, ne zadržava toplinu i onemogučuje razvoj bakterija. Slojevi lateksa su perivi strojno, ali moraju biti u presvlaci. Sušiti ih odvojeno, svaki sloj posebno, na zraku i na ravnoj površini. NE NA SUNCU.

Dimenzija: 40x60


RELIEF FOAM COMPACT JASTUK

Jastuk od 100% anatomski oblikovanog poliuretana. Jastuk dolazi sa prošivenom presvlakom koja je periva na 95°C. Punjenje jastuka nije perivo.

Dimenzija: 33x55
MEDICO SPECIAL JASTUK

Jastuk specijalnog oblika. Punjen je 100% silikoniziranim poliesterskim vlaknima. Štep na jastuku omogućava podupiranje upravo na vratnom dijelu kralježnice, te time pruža mirnije i udobnije lažanje i spavanje. Periv je na 40°C. Pogodan za alergičare i astmatičare.

Dimenzija: 60x80; 50x70; 40x60


COMFORT SPECIAL JASTUK

Specijalan oblik ovog anatomski oblikovanog jastuka omogućava savršenu potporu vratnoj kralježnici i leđima. Punjen je silikoniziranim poliesterom. Čak i nakon večeg broja pranje, jastuk zadržava svoj oblilk. Periv je na 40°C.

Dimenzija 50x70.ORTHO SPECIAL JASTUK

Ortopedski valjak je jastuk koji se koristi za podupiranje vratnog dijela kralježnice. Punjen je silikoniziranim poliesterom i periv na 40°C. Pogodan za alergičare i astmatičare.

Dimenzija 50xfi13
ANATOM SPECIAL JASTUK

Specijalno oblikovan jastuk, pogodan za podupiranje vrata i glave, kao i drugih dijelova tijela. Nazivaju ga još i putnim jastukom. Punjen je 100% silikoniziranim poliesterskim vlaknom, te je periv na 40°C.

Dimenzija: 50x30

TEXTOR d.o.o.

Kopilica 62, 21000 Split - HR

Telefon: ++385 (0)21 342 708
Fax: ++385 (0)21 342 708
E-mail: textor@st.t-com.hr

OIB: 07584985989
IBAN: HR2723400091110179002

Spojimo se!

Upišite se na naš newsletter

... i primajte najsviježe novosti i akcije na Textor-ov asortiman !